Tassujen yleiskoulutus on ilmaista, eikä jäsenyys ole edellytys koulutuksessa käymiselle. Jos kuitenkin haluat tukea yhdistystämme, se käy helposti liittymällä jäseneksi. Pienryhmissä treenaavilta edellytetään jäsenyyttä.

Miksi kannattaa liittyä jäseneksi?
• Saat kotiisi Tassusanomat -jäsenlehden 3-4 kertaa vuodessa
• Voit samalla halutessasi liittyä Tassujen omalle sähköpostilistalle, jolla informoidaan ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista.
• Saat Tassukallion käyttömaksusta tuntuvan alennuksen.
• Kaikki koulutuspaikat ovat käytettävissäsi, kun maksat vuotuisen käyttömaksun. Tassukallion vuosimaksu jäsenille 60,-/agilityharrastajat, 40,-/muut lajit. (Ei-jäsenille 100,-/65,-). Panttia vastaan voit lunastaa avaimen, jolloin voit treenata omatoimisesti milloin haluat.

Jäsenmahdollisuuksia on kolme erilaista:
• Varsinainen jäsen, jolle automaattisesti postitetaan Tassusanomat -jäsenlehti.
• Varsinaisen jäsenen perhejäsen, jolle ei postiteta omaa jäsenlehteä.
• Nuorisojäsen, jossa ikäraja on 18 vuotta.

Liittymisen suoritat maksamalla jäsenmaksun ja lähettämällä oheisen liittymislomakkeen.

Jäsenmaksut:
Varsinainen jäsen 24,00 €
Perhejäsen 12,00 €
Nuorisojäsen (alle 18 v.) 6,00 €

Tassujen jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Loppuvuodesta (1.10.-31.12.) voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi puoleen hintaan. Vuosikokous vahvistaa jäsenmaksut aina helmikuussa. Seuraavan vuoden jäsenmaksulaskut lähetetään lehden mukana maalis-huhtikuun aikana.
Tervetuloa Koirakerho Tassut ry:n jäseneksi!
Lisätietoja yhdistyksen sihteeriltä.

Tule mukaan toimintaan

Viereisellä lomakkeella voit liittyä jäseneksi. Käy ensin maksamassa jäsenmaksu, kopioi maksukuitista arkistointitunnus ja liitä se viestikenttään.
Tilinumero on FI56 5410 0220 2141 37.

Kirjoita viestikenttään myös jäsentyyppi sekä mainitse, jos maksaja on eri kuin jäsen. Näin pystymme helposti yhdistämään maksutiedot oikeaan jäseneen.

Liity jäseneksi

Lähettämällä liittymislomakkeen hyväksyt, että yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) tallennetaan jäsenrekisteriimme. Tietoja käytetään laskutukseen ja tiedottamiseen. Emme luovuta tietoja suoramarkkinoinnin käyttöön.