Tassukallion Koirakoulu, eli perinteinen yleiskoulutus kerää vuodesta toiseen runsaasti osallistujia. Se on hyvä paikka aloittaa koiran kouluttaminen.

Kun koirasi peruskoulutustaso on riittävä, voit siirtyä pienryhmiin harrastamaan itsellesi ja koirallesi mieluisaa lajia. Jotta löydät omasi, kannattaa käydä kokeilemassa useita lajeja. Pienryhmissä treenataan tavoitteellisesti – joissakin enemmän, joissakin vähemmän. Voit treenata myös omaksi ja koirasi iloksi. Pääasia, että molemmilla on hauskaa!

Joskus voi pienryhmäpaikkaa joutua odottamaan, sillä esim. agility on erittäin suosittua, ja ryhmiä on vain sen verran kuin niille löytyy vetäjiä. Kannattaakin olla yhteydessä lajivastaaviin pienryhmäpaikkojen suhteen.

Koirakoulu on avoin ja maksuton kaikille, mutta pienryhmät on tarkoitettu jäsenille. Toki toivomme, että myös yleiskoulutuksessa kävijät tukisivat toimintaamme liittymällä jäseneksi. Kouluttajamme tekevät kaikki vapaaehtoistyötä harrastuspohjalta, eikä heille makseta siitä korvausta. Kun oma koulutustasosi on riittävän korkea, toivotamme myös sinut tervetulleeksi mukaan koutsitiimiimme!